fbpx

Workshops

Ben jij op zoek naar…

* persoonlijke verdieping
* versterken van je kracht door verbinding met jouw familie
* een bijzondere ervaring

….kijk dan hieronder naar het aanbod & meld je aan!

 

De geplande workshops zijn coronaproof!

Verrijk je leven met de basis van het systemisch denken!

Deze workshop laat je de wortels van je ‘zijn’ ervaren. Je gaat voelen hoe het voelt als je stil staat bij verschillende rollen die jij hebt in jouw familie.

 

We gaan aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen die je kennis, inzicht en bewustwording vergroten op het gebied van positief denken en systemisch denken.

Duur: 2,5 uur
Maximaal aantal deelnemers: 6

Wanneer

Waar: 

In deze workshop neem ik je mee naar de verbindende relaties in jouw vrouwenlijn.

Cindy ” Voor mij heeft deze workshop gebracht dat ik nu positief aankijk tegenover de manier waarop mijn moeder en oma, ook al zijn ze niet meer in deze wereld, in het leven stonden. Ze hebben mij allerlei vaardigheden meegegeven waardoor ik nu kan zeggen dat ik trots ben op wat ik bereikt heb in mijn persoonlijke groei.”


We starten met een mooie meditatie om in contact te komen met je voorouders, gevolgd door een creatieve opdracht. Daarbij breng je in beeld welke positieve krachten je bezit en van wie je die hebt gekregen. Deze tastbare herinnering is een cadeautje voor jezelf!

Als kers op de taart doen we een dankritueel. Iedereen wordt betrokken bij deze ervaring die de energie van liefde en dankbaarheid laat stromen en het vertrouwen op je positieve krachten doet toenemen!

Duur: 2,5 uur

Maximaal aantal deelnemers: 6

 

In deze workshop heb jij alle aandacht voor het mooie wat jouw dochter in zich heeft!

Speciaal voor moeders die hun dochter eens in het zonnetje willen zetten. Samen een bijzondere workshop volgen, aandacht voor je dochter, quality time, omdat zij de mooiste, beste en liefste is!

Deze workshop is voor moeders met dochters van 8 t/m 12 jaar. De workshop heeft steeds een ander thema waar we ons aan verbinden op een speelse en creatieve manier. De volgende thema’s komen aan bod: de aarde, zelfvertrouwen, opgroeien als jonge vrouw, zelfbeeld en zintuigen. Zo zou je meerdere keren de workshop kunnen volgen. 

Samen onderdompelen in de belevingswereld van je dochter. Een te gek moeder & dochter momentje! Hoe kijkt zij tegen de wereld aan? Hoe kijkt zij naar zichzelf? Hoe kan je dochter varen op haar eigen vertrouwen? Welk bewustzijn hebben jullie op de prikkeling van de zintuigen? Wat verbind jullie? Wat zie je aan je dochter als je echt goed kijkt? Het zijn vragen die op speelse en creatieve manier aan bod komen. We hebben fun, maar zijn ook wel serieus bezig in de tijd die we samen doorbrengen! Doen jullie mee? 

Duur: 2,5 uur
Maximaal aantal aanmeldingen: 6

Thema: Zelfvertrouwen

Wanneer: zaterdag 12 juni, van 12.30 tot 15 uur

Waar: Zorgboerderij de Kroon,  Randweg 2, 6845 AC Arnhem 

Parkeren op de parkeerplaats bij de Jumbo

 

Wat 

ook

kan…..

 

 

Wie op zoek is naar een verdiepende belevenis, een bijzonder samenzijn, bijvoorbeeld een team/bedrijfsuitje/ vrijgezellenfeest/ vriendinnenuitje, kan een workshop op een zelfgekozen dag en tijdstip plannen. Contact mij, dan bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen.