Workshops

Ben je op zoek naar…

* persoonlijke verdieping,
* positieve beweging,
* verbinding met jezelf,
* … én ben je geïnteresseerd in het systemisch kijken….

….kijk dan hieronder naar het aanbod …

 

Verrijk je leven met de basis van het systemisch denken…

Voor het stevig in deze wereld staan is het belangrijk goed geworteld te zijn. Dicht bij jezelf kunnen blijven. Anders kijken. Weten welke plek je (in)neemt op elk moment, in het hier en nu, zorgt voor rust en balans in de ordeningsprincipes van het systemisch denken.

Positief denken is de basis, de kern, iets waar je altijd weer op terug kunt vallen. Belangrijk dus dat je weet waar het zit in je lijf en hoe je daar terecht komt.

In deze workshop doen we lichaamsgerichte oefeningen die je kennis, inzicht en bewustwording vergroten op het gebied van positief denken en systemisch denken. 

Je kiest een steen voor het woord dat je mee naar buiten neemt.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 15,- (try-out)
Waar: 
Wanneer: 
Tijd: 12.30 tot 15.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 12

Deze workshop is speciaal voor vrouwen. In deze workshop neem ik je mee naar de verbindende relaties waar jij uit voort komt, en in het bijzonder de vrouwenlijn.

 

We starten met een mooie meditatie om in contact te komen met je voorouders, gevolgd door een creatieve opdracht. Daarbij breng je in beeld welke positieve krachten je bezit en van wie je die hebt gekregen. Deze tastbare herinnering is een cadeautje voor jezelf!

Als kers op de taart doen we een dankritueel. Iedereen wordt betrokken bij deze ervaring die de energie van liefde en dankbaarheid laat stromen en het vertrouwen op je positieve krachten doet toenemen!

 

Duur: 2,5 uur

Kosten: € 25,- pp

Waar: 

Wanneer: 

Tijd: 

Maximaal aantal deelnemers: 12

 

 

Wat 

ook

kan…..

 

 

Wie op zoek is naar een verdiepende belevenis, een bijzonder samenzijn, bijvoorbeeld een team/bedrijfsuitje/ vrijgezellenfeest/ vriendinnenuitje, kan een workshop op een zelfgekozen dag en tijdstip plannen. Contact mij, dan bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen.