06-34261438 info@buropib.nl

Hi! Ik ben Jeannique Wullink

Geboren op 17 december 1978, getrouwd met Niels, moeder van Gwen, Bibi  en Isabella. Samen wonen we als gezin, inclusief hond, in Arnhem.

Ik ben opgegroeid in Zutphen en heb een fijne en veilige jeugd gehad.

Ik ben een trotse en liefdevolle moeder, vrouw van, dochter van, zus van, tante van, vriendin van, collega van… zomaar een aantal rollen in de diverse systemen waar ik onderdeel van ben.

In 1997, mijn 19e levensjaar, werd ik geconfronteerd met 2 traumatische verlieservaringen; op 10 mei overleed, veel te jong, mijn toenmalige vriend Bas aan kanker. Kort daarna, op 7 juni, ontvingen we het schokkende nieuws dat mijn opa en oma waren vermoord tijdens hun vakantie in Duitsland; ik was in 1 klap volwassen. Het verdriet van verlies, het gemis van te veel dierbaren in een te korte tijd, het gevoel dat de grond onder je voeten verdwijnt, het gevoel dat je niet meer weet hoe je verder moet, de angst, de somberheid; het rouwproces heb ik op jonge leeftijd mogen ervaren. En ik weet uit ervaring dat dit je hele leven bij je blijft.

Het bewustzijn dat trauma niet de gebeurtenis zelf is, maar wat er in mij gebeurd door die specifieke situaties is in de loop van de tijd steeds groter geworden. Voor mij is het een wond die ik heb verzorgd. Het is geheeld, ik kan alles weer doen, het beïnvloedt niet meer mijn dagelijks functioneren. Toch blijft het een plek waar een korstje op zit, die op onverwachte momenten weer open gaat. Het zorgt dan voor overweldigende emoties, waardoor ik uit het veld wordt geslagen, even niks wil en niks kan, behalve het hoognodige wat moet in het leven. Het zakt, dat weet ik, daar vertrouw ik op.   

Mijn onbevangenheid en vertrouwen in het leven was verdwenen en werd in de loop van de tijd vervangen door een groot realiteitsbesef, leven in het hier en nu, genieten van het moment en volgen van mijn hart, omdat we nu eenmaal maar tijdelijk hier op deze aarde zijn.

Mijn passie is werken met mensen. Van betekenis zijn voor de ander en ondersteunend kunnen zijn in moeilijke levensfases. Het is wat ik vanuit mijn hart doe en mijn werk van heb gemaakt.

Mijn opleidingen, werkervaringen en de behoefte om mijzelf te blijven ontwikkelen hebben mij gevormd tot een zeer ervaren professionele therapeut. Met een sterk ontwikkelde eigen werkwijze en authentieke benadering bied ik therapie aan mensen die willen werken aan innerlijke verandering.

Op 1 oktober 2019 heb ik Buro PiB opgericht, om mijn eigen weg te kunnen gaan. PiB staat voor Positief in Beweging.

Met mijn systeemgerichte benadering, oplossingsgerichte werkwijze en informele houding, een vleugje humor en spiritualiteit creëer ik een vertrouwde en open relatie waar jij je gevoel, gedachten en ideeën kan delen. Zodat je verder kan groeien als mens.

Ik hou van….

Lachen, activiteiten ondernemen met mijn gezin, onze hond, de natuur, samen zijn met familie en vrienden, lekker en gezond eten, zonnige vakanties, kundalini yoga, spiritualiteit, verdieping, ontwikkeling, muziek, zingen, dansen & festivals.

Opleiding en scholing

Werkervaringen

2024 – heden: Werkzaam als ABvC® Registercounsellor; Counselling bieden vanuit Buro PiB

2024 – heden: In opdracht van Paars Training en Coaching: werkzaam als trainer van de oudercursus ‘Grip op ouderschap’

2020 – heden: In opdracht van FamilySupporters Midden-Gelderland werkzaam als volwassenbehandelaar en gezinsbehandelaar voor cliënten met verwijzing voor GGZhulp & Jeugdhulp

2020 – heden: In opdracht van Hextra Begeleiding werkzaam als ambulant begeleider voor volwassenen, jeugd en gezinnen met een hulpvraag en expertise op het gebied van autisme.

2019 – heden: Eigenaresse Buro PiB, particuliere psychosociale hulpverlening

2005 – 2021: Gehandicaptenzorg: ambulant gezinscoach voor gezinnen waarbij sprake is van licht verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstanden, autisme, ADHD, en problematiek op gebied van het dagelijks leven.

2014 – 2018: Gemeente Rheden: lid van consultatieteam ten behoeve van sociale gebiedsteams, expertise LVB

2003 – 2005: Gehandicaptenzorg: praktisch gezinsondersteuner

2001- 2003: Jeugdhulpverlening; groepswerk; crisisopvang voor jongeren

 

Contact

06-34261438

Praktijkadres: Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT Arnhem

info@buropib.nl