fbpx

Zolang de Coronacrisis duurt, houden we ons aan de maatregelen die onze regering ons heeft opgelegd. Dat betekent dat huisbezoeken door kunnen gaan, mits we beiden geen last hebben van klachten en we 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Tijd voor een reset

Je bent al een tijd zoekende, je voelt je niet prettig in je hoofd en lijf. Je worstelt met vragen over jezelf, in relatie tot anderen of je loopt vast in bepaalde dilemma’s. Je realiseert dat je hulp nodig hebt.

Durf de stap te zetten, in de wetenschap dat je alle tijd en ruimte krijgt die je nodig hebt,  om alles wat je dwars zit eruit te gooien. Om vervolgens, als een reset, met een schone lei te beginnen. Je komt letterlijk weer op adem.

Met deze RESET-dag maak je in 1 dag een reuzensprong. Je gaat met andere ogen kijken, we werken aan de juiste mindset, zodat je vanuit rust en realiteit weer verder kan.

Licht en luchtig

Een traject van 3 tot 5 sessies waarbij ik je help inzicht te krijgen in jouw probleem. Laat je licht schijnen over jouw situatie; Wie horen er bij je? Welke plek neem jij in? Welke krachten heb jij in je?Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken? En zie jij dan wat je werkelijk nodig hebt? Het doel is om jouw situatie weer licht en luchtig te bekijken, door te vertrouwen op je krachten.

Na iedere sessie krijg je inspiratie, tips, adviezen en een opdracht. Ga aan de slag met jezelf. Word je bewust van de keuzes die je maakt, en de gevolgen daarvan op je gemoedstoestand.

Door dit traject te volgen, ervaar jij je leven weer licht en ben je in staat om luchtig om te gaan met dat wat eerst nog een probleem was.

Afspraken vinden plaats bij jou thuis. Dit traject kan worden aangevuld met een opstellingssessie en/ of begeleiding op afstand.

Bewust in balans

Een traject van 8 tot 10 sessies waarbij we samen op zoek gaan naar ruimte en rust, zodat jij kan werken aan jezelf. Het doel is om bewust in balans te komen en te blijven.

Eerst zoomen we uit, kijken we naar jouw familie, omdat ik er van uit ga dat problemen waar je vandaag mee worstelt, voortkomen uit (on)zichtbare patronen die van oorsprong in je familie liggen. We gaan op zoek naar jouw krachten, en staan stil bij wat er was & wat er is. We kijken samen naar helpende gedachten, we her-etiketteren wat nodig is.

Met opstellingswerk, oplossingsgericht werken & kennis uit de transactionele analyse help ik je positieve beweging op gang te brengen in jouw leven.

Je gaat van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam. Je leert te varen op je krachten, je weet je te verbinden met de drie energiebronnen: je ratio, lichaam en familiesysteem. Door anders te kijken, ontstaat er als vanzelf ruimte voor rust en balans.

Na dit traject kan jij bewuste keuzes maken, die je helpen in balans te komen en te blijven.

Afspraken vinden plaats bij jou thuis en op afstand middels videobellen.

Opstellingssessie

Met behulp van een opstelling, waarbij ik je tijdens een 2 uur durende sessie begeleid bij het opstellen van jouw familiesysteem met houten poppetjes, breng je jouw innerlijke beeld naar buiten.

Je ontdekt patronen die er voor zorgen dat je belemmert wordt in wat je diep van binnen nodig hebt. Het raakt meteen de kern waar het om draait.

Ik neem je mee de diepte in, zonder oordeel, waar je de dingen ziet en hoort die aandacht nodig hebben. Het werkt verhelderend en helend.

Na een opstellingssessie gebeurt er iets magisch in je lijf & je gevoelswereld. Er ontstaat inzicht en bewustwording. Het beeld wat op tafel komt, is als een anker die niet meer uit je geheugen gaat en waar je op kan terugvallen als je het nodig hebt. Het werkt door in je dagelijks leven.

Een opstellingssessie vindt plaats bij jou thuis. Vaak is een eenmalige opstellingssessie voldoende om tot inzicht en bewustwording te komen, maar mogelijk heb je vaker een sessie nodig.

Een opstellingssessie is onderdeel van het ‘Bewust in balans’- traject en kan als aanvulling op het ‘Licht en luchtig’- traject worden aangeboden.

Begeleiding op afstand

Stel, je woont ver weg, maar je hebt behoefte om je met mij te verbinden omdat je het idee hebt dat ik je verder kan helpen in jouw proces. Dan is begeleiding op afstand een geschikte manier om te werken aan jouw probleem. Via ZOOM verbinden we ons met elkaar.

Om dit traject te starten én het effectief te laten zijn, is een face-to-face kennismaking een voorwaarde. Het voordeel is dat je per sessie kan bepalen of je voldoende bent gevoed met positieve gedachten die je anders laten kijken en waar je verder mee kan.

Het is onderdeel van het ‘Bewust in balans’- traject en kan als aanvulling op het ‘Licht en luchtig’- traject worden aangeboden.

Begeleiding op maat

Je bent niet op zoek naar een vaststaand begeleidingstraject, zoals hierboven staat beschreven. Maar je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen bij jouw problemen op het gebied van opvoeding, sociale, psychische of psychiatrische problematiek. Je hebt bijvoorbeeld iemand nodig die professionele begeleiding kan bieden bij de opvoeding van jouw kinderen, het bieden van structuur, overzicht en planning, bij het helpen je gedachten en gevoelens te relativeren of om jouw zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te versterken.

Ik bied begeleiding op maat voor vrouwen, jong en oud. Denk hierbij ook aan de inkoop van eigen zorg middels een PGB. Vanuit mijn oplossingsgerichte en systeemgerichte benadering help ik je graag.