06-34261438 info@buropib.nl

Aanbod voor Gelrepashouders

Opstellingssessie

Met behulp van een opstelling, waarbij ik je tijdens een 2 uur durende sessie begeleid bij het opstellen van jouw familiesysteem met houten poppetjes, breng je jouw innerlijke beeld naar buiten.

Je ontdekt patronen die er voor zorgen dat je belemmert wordt in wat je diep van binnen nodig hebt. Het raakt meteen de kern waar het om draait.

Ik neem je mee de diepte in, zonder oordeel, waar je de dingen ziet en hoort die aandacht nodig hebben. Het werkt verhelderend en helend.

Na een opstellingssessie gebeurd er iets magisch in je lijf & je gevoelswereld. Er ontstaat inzicht en bewustwording. Het beeld wat op tafel komt, is als een anker die niet meer uit je geheugen gaat en waar je op kan terugvallen als je het nodig hebt. Het werkt door in je dagelijks leven.

Een opstellingssessie vind plaats bij jou thuis of bij mij op kantoor.

Je krijgt 25% korting. Je betaald geen € 150,- , maar € 112,50. Dit kan je in zijn geheel of deels betalen met je Gelrepas tegoed.

Reset your mind

Je bent al een tijd zoekende, je voelt je al een tijd niet prettig in je hoofd en lijf. Je weet niet exact wat er aan de hand is, maar je weet wel dat het zo niet langer gaat.

Durf de stap te zetten, in de wetenschap dat je alle tijd en ruimte krijgt die je nodig hebt, om alles wat je dwars zit eruit te gooien. Na deze dag kan je met een schone lei verder. Je komt letterlijk weer op adem.

Met deze ‘Reset-dag’ maak je in 1 dag een reuzensprong. Je gaat met andere ogen kijken, we werken aan de juiste mindset, zodat je vanuit rust en realiteit weer verder kan.

Deze dag is van 10 tot 16 uur, inclusief een wandeling, familie-tafelopstelling, lunch, koffie/thee/water. Deze dag wordt op maat verzorgd. Wanneer je deze dag boekt, wil ik mij graag goed voorbereiden. Ik neem contact met je op om af te stemmen welke thema’s er spelen in jouw leven.

Je krijgt € 175,- korting.  Je betaald geen € 375,- , maar          € 200,- euro. Dit kan je in zijn geheel of deels betalen met je Gelrepas tegoed.

Licht en Luchtig

Een traject van 3 sessies waarbij ik je help inzicht te krijgen in jouw probleem. Laat je licht schijnen over jouw situatie; Wie horen er bij je? Welke plek neem jij in? Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken? En zie jij dan wat je nodig hebt? Het doel is om jouw situatie weer licht en luchtig te bekijken.

Na iedere sessie krijg je inspiratie, tips, adviezen en een opdracht. Ga aan de slag met jezelf. Word je bewust van de keuzes die je maakt, en de gevolgen daarvan op je gemoedstoestand.

Door dit traject te volgen, ervaar jij je leven weer meer licht en ben je in staat om luchtig om te gaan met dat wat eerst nog een probleem was.

Afspraken vinden plaats op kantoor, bij jou thuis of online.

Je krijgt 25% korting. Je betaald geen € 300,- , maar  € 225,-. Dit kan je deels betalen met je Gelrepas tegoed. Wanneer je dit traject boekt, wil ik mij graag goed voorbereiden. Ik neem contact met je op om af te stemmen welke thema’s er spelen in jouw leven.

 

Contact

06 34261438

Praktijkadres: Meester B.M. Teldersstraat 7 te Arnhem

info@buropib.nl