Majeali

afbeelding vrouwen majeali

In 2019 heb ik samen met Mandy en Lizette voor de eerste keer Majeali georganiseerd. Een kleinschalig, inspirerend, maar vooral ontspannen en feestelijk vrouwenevent, georganiseerd voor en door vrouwen. (www.majeali.nl)

De reden van mijn betrokkenheid bij de organisatie is een mooi verhaal…Ik volgde inmiddels een jaar Kundalini yoga bij Mandy. Zij sprak over haar droom om een vrouwenweekend te organiseren met yoga en workshops. Ik werd meteen enthousiast en bood mij aan als workshopaanbieder….een workshop geven aan vrouwen, iets met systemisch werken, iets met aandacht voor kracht en positiviteit… Ook bood ik aan om met Mandy en Lizette mee te denken over dat weekend, gewoon, omdat mij dat heel erg aansprak, ik van organiseren hou en ik echt blij werd van hun idee. 

Soms ben ik heel impulsief en volg ik mijn hart zonder echt na te denken. Om er vervolgens op te vertrouwen dat het goed komt. Het nadenken komt daarna.

 

De energie die ging stromen, de fijne en bijna vanzelfsprekende samenwerking tussen ons, om van een idee naar een plan te komen, heeft ervoor gezorgd dat we op 18 en 19 mei ’19 in Groesbeek ons Majeali weekend hebben gevierd! Het was fantastisch! En voor herhaling vatbaar, dus…. gaan we Majeali in 2020 opnieuw organiseren.

 

Speciaal voor Majeali 2019 heb ik de creatieve spirituele workshop ‘Systemisch kijken naar de kracht in jouw vrouwenlijn’ ontwikkelt. De workshop werd zo enthousiast ontvangen, dat ik nu, vanuit buro PiB, deze workshop vaker ga geven.

 

Mijn uitdaging is om voor Majeali 2020 een nieuwe workshop te ontwikkelen, waarin ik het systemisch werken met positieve beweging zal combineren. Een meditatie en een creatieve opdracht zijn essentiële onderdelen van mijn workshops, omdat een meditatie zorgt voor het brengen van je aandacht naar jezelf en het systemisch werken erop gericht is letterlijk beeld te maken, zodat je van een afstand met andere ogen kan kijken. Creativiteit is mijn manier om ontspanning te brengen in een soms diepe en confronterende beleving van dat wat zich voordoet.

 

Spiritualiteit betekent voor mij dat alles met alles samenhangt en er geen toeval bestaat