06-34261438 info@buropib.nl

De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder spiritueel ontwikkelt. Ik geniet elke dag van mooie rituelen en gewoontes, fijne momenten met mijn man, mijn kinderen en alles wat verder op mijn pad komt!

Bij dat laatste zie en ervaar ik vaak de signalen uit het universum, die mijn leven invulling, energie, richting en verrassing geven. Het is fijn dat het zo werkt, en daarop te vertrouwen. Beetje vaag hè? Maar ik zal het proberen concreet te maken!

Ik heb lang geleden de gedachte los gelaten dat toeval bestaat.

Die gedachte los te laten, levert zoveel mooie, grappige momenten en situaties op! En ik kan je vertellen, met de gedachte ’toeval bestaat niet’, kom je echt in contact met het grote universum!

Ik ben niet gelovig, in de zin dat ik een volgeling van een geloof ben. Wel geloof ik dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik vraag mij niet meer af ‘Waarom?’ Want op die vraag vind je bijna nooit een antwoord. Het antwoord zwerft ergens tussen mij en het universum en is vaak niet eens van belang om te weten. Het feit dat er iets op mijn pad komt, ontvang ik graag, en ik vind altijd een weg om er een mooie draai aan te geven.

In deze blog deel ik graag een persoonlijk verhaal over mijn verbinding met het universum, het grotere geheel én over hoe het voor mij werkt.

Vrijdagavond had ik mijn online afscheidsborrel van het beste Jeugdteam van Siza. We hebben zo veel lol gehad en herinneringen samen opgehaald! Onze oud- collega, ik noem haar voor het gemak Amy, kwam nog voorbij. Van haar hebben we eind maart afscheid genomen. Hoewel, afscheid….dat viel totaal in de soep door Corona. En we zijn de verbinding met haar in de tijd een beetje verloren. De vraag kwam of we haar ook nog zouden uitnodigen voor een afscheidsetentje, als het weer mag in 2021…

‘Ja, tuurlijk’, zei ik, vanuit mijn systemische gedachte dat iedereen erbij hoort!

Met Amy heb ik al lang geen contact meer gehad. Voor het laatst in april denk ik. We volgen elkaar wel online.

En wat wil het toeval…oh… nee…toeval bestaat niet… hahaha!!

Gisteravond appt Amy mij!

“Ha Jeannique! Wat zie ik nu, werk je niet meer voor Siza? Liefs”

Ik bedenk dat ik nog steeds een kerstkado van Siza voor haar heb.

” Ik zit mij net te bedenken dat ik nog altijd een kerstkadootje van vorig jaar van Siza heb🙈 ben je thuis morgen😅?”

Maandag ga ik dit even brengen! En zal ik haar meteen vragen of zij nog behoefte heeft om aan te sluiten bij een afscheidsetentje met het beste jeugdteam van Siza…als het weer mag en kan.

Dit soort signalen uit het universum vind ik zo mooi! Alles hangt met alles samen en toeval bestaat niet! Ik krijg er altijd een glimlach van! Het geeft je leven glans en plezier! Maak jij dit ook weleens mee? Op welke manier sta jij in verbinding met het universum?

Ik wens je hele fijne feestdagen!! Geniet van samen zijn ♥ Ik proost op ons allemaal en ik wens iedereen vele mooie, nieuwe en bijzondere ervaringen in 2021!

Harte groet,

Jeannique

www.buropib.nl

info@buropib.nl

06-34261438