06-34261438 info@buropib.nl

Mijn visie

Alles is in verandering…  Hecht er dus niet te veel aan, maar geniet van het moment 

Praktisch, simpel en in het ‘hier en nu’ leven zorgt er voor om het leven, met alle moeilijkheden en lastigheden, zoveel als mogelijk soepel en licht te leiden.

Een van de mooiste momenten is….dat je kunt loslaten wat je toch niet kan veranderen

Daar waar de druk te hoog is, het systeem uit balans is, lukt het soms niet om patronen te doorbreken en anders te kijken naar dat wat zich voordoet. Dan heb je even iemand nodig die jou helpt, begeleidt en coacht naar een nieuwe fase, waarin je meer rust en ruimte ervaart, zodat je beter in balans weer positief in beweging kan komen.

Wij ontmoeten mensen niet bij toeval, zij kruisen ons pad met een reden

Van iedereen die je tegenkomt kan je leren. En wanneer de verbinding vertrouwd en veilig genoeg is, kan je beiden oefenen met dat waar je je in wilt ontwikkelen.

Vertrouw op je kunnen, vertrouw op je kracht, jij bent sterker dan je ooit had verwacht!

Relatie-, communicatie-, en/of gedragsproblemen in het ‘hier en nu’,  zijn vaak symptomen van onbewuste dynamieken of verstrikkingen in het familiesysteem waar jij vandaan komt. Inzicht in deze dynamieken of verstrikkingen helpen bij het helen op de onderstroom, om zo sterker en milder in het ‘hier en nu’ te kunnen leven.

Ouder worden is…een fascinerend proces waarin we worden, wie we altijd al hadden willen zijn

Ieder mens heeft op zeker moment behoefte aan verdieping in het leven. Bewustwording op steeds andere vlakken maakt het ouder worden een fascinerend proces. Het helpt om meer vanuit samenhang en verbinding te voelen en denken.

Make yourself a priority once in a while 🙂 …. it’s not selfish, it’s necessary !

Ieder mens kent moeilijke fases in het leven. Ieder mens heeft veerkracht. Ieder mens streeft naar ontspanning en gelukkige momenten met zichzelf en liefdevolle naasten.