fbpx

Mijn visie

Make yourself a priority once in a while 🙂 …. it’s not selfish, it’s necessary !

Ieder mens kent moeilijke fases in het leven. Ieder mens heeft veerkracht. Ieder mens streeft naar ontspanning en gelukkige momenten met zichzelf en liefdevolle naasten.

Alles is in verandering…  Hecht er dus niet te veel aan, maar geniet van het moment 

Praktisch, simpel en in het ‘hier en nu’ leven zorgt er voor om het leven, met alle moeilijkheden en lastigheden, zoveel als mogelijk soepel en licht te leiden.

Een van de mooiste momenten is….

Dat je kunt loslaten wat je toch niet kan veranderen

Daar waar de druk te hoog is, het systeem uit balans is, lukt het soms niet om patronen te doorbreken en anders te kijken naar dat wat zich voordoet. Dan heb je even iemand nodig die jou helpt, begeleidt en coacht naar een nieuwe fase, waarin je meer rust en ruimte ervaart, zodat je beter in balans weer positief in beweging kan komen.

 

Wij ontmoeten mensen niet bij toeval, zij kruisen ons pad met een reden

Ieder mens functioneert in steeds wisselende systemen, waarin je verschillende rollen vervult. De relaties die je moet onderhouden, ingewikkelde interactiepatronen, liefde en steun geven en ontvangen… het zijn enkele voorbeelden van dat wat zich kan voordoen.

Vertrouw op je kunnen

Vertrouw op je kracht

Jij bent sterker

Dan je ooit had verwacht!

Relatie-, communicatie-, en/of gedragsproblemen in het ‘hier en nu’,  zijn vaak symptomen van onbewuste dynamieken of verstrikkingen in het familiesysteem waar jij vandaan komt. Inzicht in deze dynamieken of verstrikkingen helpen bij het helen op de onbewuste systeemlaag, om zo milder in het ‘hier en nu’ te kunnen leven.  

 

Ouder worden is…een fascinerend proces waarin we worden, wie we altijd al hadden willen  zijn

Ieder mens heeft op zeker moment behoefte aan verdieping in het leven. Bewustwording op steeds andere vlakken maakt het ouder worden een fascinerend proces. Door het volgen van een workshop of interactieve lezing kom je meer te weten over systemisch kijken. Het helpt om meer vanuit samenhang en verbinding te voelen en denken.