fbpx

Ervaringen

Door Jeannique heb ik op een zeer positieve manier kennisgemaakt met een familie opstelling en veel geleerd over de kracht van de vrouwenlijn binnen mijn stamboom. Hieruit heb ik veel positieve energie gehaald. Ik denk zeer regelmatig terug, als het niet helemaal gaat zoals ik zou willen, aan wat ik ervaren en geleerd heb. Door de gesprekken en de opstelling ben ik zekerder geworden in de opvoeding van mijn 7 jarige zoon (gecombineerde ADHD) en ben ik inmiddels zelfstandig verder aan het werken om al het positieve in beweging te houden voor allereerst mijzelf en indirect plukt mijn gezin daar ook de vruchten van. Bedankt!

Voor mij heeft de workshop ‘Kijken naar de kracht in jouw vrouwenlijn’ gebracht dat ik nu positief aankijk tegenover de manier waarop mijn moeder en oma, ook al zijn ze niet meer in deze wereld, in het leven stonden. Ze hebben mij allerlei vaardigheden meegegeven waardoor ik nu kan zeggen dat ik trots ben op wat ik bereikt heb in mijn persoonlijke groei.

De opstellingssessie, waar Jeannique mij heeft begeleid in het kijken naar mijn onzekerheid ten opzichte van mijn broer, gaf zoveel inzicht. Ik kan uit ervaring zeggen dat deze sessie mij meer heeft opgeleverd dan de EMDR die ik in het verleden heb ondergaan.

Met een aantal opstelleningssessies heeft Jeannique mij geholpen inzicht te krijgen in de patronen die mij belemmeren, welke positie en plek ik als kind had in mijn ouderlijk gezin en hoe dit doorwerkt in mijn dagelijks leven. Ook in relatie met mijn huidige partner. Ze heeft mij kracht gegeven om mijn plek te nemen en het lot van de ander, bij de ander te laten.

Samen met Jeannique heb ik mijn huidige en toekomstige beeld van mijn gezin opgesteld. Ik heb mogen ervaren welke patronen er in mijn huidige gezin vragen om doorbroken te worden, om mijn toekomstbeeld te kunnen bereiken. Mooie en heldere bewustwording kwam er in mij naar boven. Ik ga ermee aan de slag!

Ik ben een dochter van mijn moeder, een supervrouw en dame pur sang. Dit realiseer je je natuurlijk helaas niet dagelijks. Maar gelukkig was daar de WORKSHOP van Buro PiB: “ Kijken naar de kracht van jouw vrouwenlijn”. Ineens besef je dat je kracht niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Tof om deze krachten eens onder woorden te brengen, uit te tekenen in kleur en te versieren met de door hen zeer verdiende “jewels”.  Een heus kunstwerkje nam ik mee naar huis om de rest van mijn  leven te koesteren tezamen met alle kleurrijke herinneringen aan mijn (groot)moeder. Lieve Jeannique, dank voor de eye-opener

Hoe ver moet je als mens soms over je grenzen gaan voordat je hulp zoekt en aanneemt. Mijn grenzen waren al zo vaak verlegd, de EU was er niks bij. Jeannique kwam onverwacht op mijn pad, alhoewel dit nooit toeval kan zijn geweest. Samen met haar kreeg ik weer grip op mijn leven.

Door middel van een familie- opstelling; wat een eye-opener, wandelingen, de innerlijke kracht van de vrouwen lijn, waarin er heerlijk geknutseld en getekend mag worden, en onze lange gesprekken, al dit soort sessies waren voor mij heel waardevol. De rust van Jeannique en haar enthousiasme maken dat je je gehoord voelt. Dank hiervoor, en alle overige niet nader vernoemde handreikingen.

Ik heb Jeannique ervaren als een hele hartelijke en fijne vrouw met hart voor haar cliënten. Ze heeft een hoop moeite en tijd in mij gestoken; meer dan je normaal zou verwachten. Haar persoonlijke en oprechte aandacht heeft mij erg goed gedaan.

Door haar hulp heb ik wat meer inzichten mogen krijgen over mezelf en de rollen die ik speel en gespeeld heb. Ze heeft mij handvatten gegeven om hier beter mee om te gaan, zodat ik in mijn kracht kan blijven staan. Ik ben Jeannique heel dankbaar voor al haar hulp en kan haar dan ook ten zeerste aanraden.