fbpx

Ervaringen

Door Jeannique heb ik op een zeer positieve manier kennisgemaakt met een familie~tafelopstelling en veel geleerd over de kracht van de vrouwenlijn binnen mijn stamboom. Hieruit heb ik veel positieve energie gehaald. Ik denk zeer regelmatig terug aan wat ik ervaren en geleerd heb. Door de gesprekken en de opstelling ben ik zekerder geworden in de opvoeding aan mijn zoon (gecombineerde ADHD) en ben ik inmiddels zelfstandig verder aan het werken om al het positieve in beweging te houden voor allereerst mijzelf en indirect plukt mijn gezin daar ook de vruchten van. Bedankt!
Deborah
Velp
Voor mij heeft de workshop 'Kijken naar de kracht in je vrouwenlijn' gebracht dat ik nu positief aan kijk tegenover de manier waarop mijn moeder en oma, ook al zijn zij niet meer in deze wereld, in het leven stonden. Ze hebben mij allerlei vaardigheden meegegeven waardoor ik nu kan zeggen dat ik trots ben op wat ik heb bereikt in mijn persoonlijke groei.
Cindy
Arnhem
Met een aantal familie~tafelopstellingen heeft Jeannique mij geholpen inzicht te krijgen in de patronen die mij belemmeren. Wat heel helder werd was mijn plek en positie die ik als kind had in mijn ouderlijk gezin en hoe dit doorwerkt in mijn dagelijks leven. Ook in de relatie met mijn huidige partner. Het heeft mij kracht gegeven om mijn plek te nemen en het lot van de ander bij de ander te laten.
Bianca
Arnhem
Samen met Jeannique heb ik mijn huidige en toekomstige beeld van mijn gezin opgesteld. Ik heb mogen ervaren welke patronen er in mijn huidige gezin vragen om doorbroken te worden, om mijn toekomstbeeld te kunnen bereiken. Mooie en heldere bewustwording kwam er in mij naar boven. Ik ga ermee aan de slag!
Kim
Velp
De familie~tafelopstelling, waar Jeannique mij heeft begeleid in het kijken naar mijn onzekerheid ten opzichte van mijn broer, gaf mij zoveel inzicht. Ik kan uit ervaring zeggen dat deze sessie mij meer heeft opgeleverd dan de EMDR die ik in het verleden heb ondergaan.
Saar
Arnhem
Hoe ver moet je als mens soms over je grenzen gaan voordat je hulp zoekt en aanneemt? Mijn grenzen waren al zo verlegd, de EU was er niks bij. Jeannique kwam onverwacht op mijn pad, alhoewel dit nooit toeval kan zijn geweest. Samen met haar kreeg ik weer meer grip op mijn leven door het volgen van het 'Bewust in Balans- traject. Ik mocht een familie~tafelopstelling doen, wat een eye-opener! We hebben gewandeld en gesproken, geknutseld en getekend om de innerlijke kracht van mijn vrouwenlijn in beeld te brengen. Onze lange gesprekken zijn voor mij heel waardevol geweest. De rust van Jeannique en haar enthousiasme maken dat je je gehoord voelt. Dank hiervoor en alle overige niet nader vernoemde handreikingen.
Astrid
Gennep
Ik ben een dochter van mijn moeder, een supervrouw en dame pur sang. Dit realiseer je je natuurlijk niet dagelijks. Maar gelukkig was daar de workshop 'Kijken naar de kracht in jouw vrouwenlijn'. Ineens besef je dat je kracht niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Tof om deze krachten eens onder woorden te brengen, uit te tekenen in kleur en te versieren met de door hen zeer verdiende 'jewels'. Een heus kunstwerkje nam ik mee naar huis om de rest van mijn leven te koesteren tezamen met alle kleurrijke herinneringen aan mijn (groot)moeder. Lieve Jeannique, dank voor deze eye-opener.
Monique
Warnsveld
Ik heb Jeannique ervaren als een hele hartelijke en fijne vrouw met hart voor haar cliënten. Ze heeft een hoop moeite en tijd in mij gestoken; meer dan je normaal zou verwachten. Haar persoonlijke en oprechte aandacht heeft mij erg goed gedaan. Door het 'Helder en Zacht'- traject heb ik meer inzichten mogen krijgen over mezelf en de rollen die ik speel en gespeeld heb. Ze heeft mij handvatten gegeven om hier beter mee om te gaan, zodat ik in mijn kracht kan blijven staan. Ik ben Jeannique heel erg dankbaar voor al haar hulp en kan haar ten zeerste aanraden.
Esther
Arnhem