Informatie voor verwijzers
Voor onderstaande problemen en klachten biedt Buro PiB psychosociale hulpverlening:
- Somberheid
- Depressie
- Angst
- Paniek
- Emotie-regulatieproblemen
- Negatief zelfbeeld
- Weinig eigenwaarde
- Weinig (zelf)vertrouwen
- Belemmerende overtuigingskracht
- Afhankelijkheidsproblemen
- Hechtingsproblemen
- Ingewikkelde partner-gezins of familierelaties
- Opvoedingsproblemen
- Participatieproblemen
- (C)PTSS
WMO en Jeugdhulp
Gemeenteconsulenten en medewerkers van het sociaal-team uit de gemeente Duiven, Westervoort, Zevenaar, Doesburg, Wageningen, Renkum, Lingewaard kunnen WMO en Jeugdwet begeleiding inzetten vanuit Buro PiB, omdat we als lid zijn aangesloten bij Aanpakken Coöperatie U.A.
Let op!
Voor inwoners van de gemeente Rheden geldt dat Buro PiB alleen gespecialiseerde WMO begeleiding mag bieden, en de beschikking via Aanpakken Coöperatie U.A. kan worden gegeven.
Voor inwoners uit de gemeente Arnhem en Overbetuwe kan begeleiding vanuit Buro PiB alleen worden ingezet op basis van een maatwerktraject voor niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Ik neem graag de vraag van de inwoner met u door, en kan aan de hand daarvan een offerte voor u maken.
Huisartsen kunnen verwijzen naar Buro PiB wanneer een patiënt op zoek is naar een vrijgevestigde therapeut, zonder wachtlijst.
Counselling is een vorm van psychosociale hulpverlening en valt onder complementaire zorg. Prestatiecode voor Counselling = 24506. Wanneer de aanvullende zorgverzekering counselling niet vergoed, is het mogelijk om hulp te bieden vanuit prestatiecode voor Overige psychosociale therapie = 24504
Laat uw patiënt altijd eerst de zorgwijzer en verzekering checken voor eventuele vergoeding.
Counseling vergoeding (update: 2025) – Zorgwijzer
Werkgevers kunnen vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget of een burn-out preventie budget een traject vergoeden voor werknemers.
Ik werk in opdracht van:
Neem gerust contact op om de hulpvraag van iemand voor te leggen.
Tel: 06-34261438
Mail: info@buropib.nl
Harte groet, Jeannique Wullink
