fbpx

Voor wie

Ben jij die vrouw die al veel te lang in een negatieve spiraal rond beweegt?

Ik help vrouwen die vastlopen met zichzelf, in hun relatie, op het werk of in de opvoeding. Mijn aandacht gaat naar professionals en particulieren. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden en coachen van vrouwen met uiteenlopende problemen en hulpvragen. Ben je op zoek naar iemand die je helpt om jouw probleem aan te pakken? Ik weet zeker dat ik je kan helpen in jouw persoonlijke proces en samen met jou positieve beweging op gang kan brengen.

Ben jij die vrouw die op zoek is naar een interessante workshop?

Ik bied workshops aan vrouwen die zich willen verdiepen en verbinden. Mijn workshops zijn gevuld met kennis, creativiteit en oefeningen die je anders laten kijken.

Mijn kracht komt niet zomaar uit de lucht vallen

Ik ben een dochter van mijn moeder, een supervrouw en dame pur sang. Dit realiseer je je natuurlijk helaas niet dagelijks. Maar gelukkig was daar de WORKSHOP van Buro PiB: “ Kijken naar de kracht van jouw vrouwenlijn”. Ineens besef je dat je kracht niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Tof om deze krachten eens onder woorden te brengen, uit te tekenen in kleur en te versieren met de door hen zeer verdiende “jewels”.  Een heus kunstwerkje nam ik mee naar huis om de rest van mijn  leven te koesteren tezamen met alle kleurrijke herinneringen aan mijn (groot)moeder. Lieve Jeannique, dank voor de eye-opener

Ik heb mogen ervaren welke patronen er in mijn huidige gezin vragen om doorbroken te worden

Samen met Jeannique heb ik mijn huidige en toekomstige beeld van mijn gezin opgesteld. Ik heb mogen ervaren welke patronen er in mijn huidige gezin vragen om doorbroken te worden, om mijn toekomstbeeld te kunnen bereiken. Mooie en heldere bewustwording kwam er in mij naar boven. Ik ga ermee aan de slag!

Ik heb inzicht gekregen in de patronen die mij belemmeren

Met een aantal opstelleningssessies heeft Jeannique mij geholpen inzicht te krijgen in de patronen die mij belemmeren, welke positie en plek ik als kind had in mijn ouderlijk gezin en hoe dit doorwerkt in mijn dagelijks leven. Ook in relatie met mijn huidige partner. Ze heeft mij kracht gegeven om mijn plek te nemen en het lot van de ander, bij de ander te laten.

Het kijken naar mijn onzekerheid ten opzichte van mijn broer gaf zoveel inzicht

De opstellingssessie, waar Jeannique mij heeft begeleid in het kijken naar mijn onzekerheid ten opzichte van mijn broer, gaf zoveel inzicht. Ik kan uit ervaring zeggen dat deze sessie mij meer heeft opgeleverd dan de EMDR die ik in het verleden heb ondergaan. s

Ik kijk nu positief naar de manier waarop mijn moeder en oma in het leven stonden.

Voor mij heeft de workshop ‘Kijken naar de kracht in jouw vrouwenlijn’ gebracht dat ik nu positief aankijk tegenover de manier waarop mijn moeder en oma, ook al zijn ze niet meer in deze wereld, in het leven stonden. Ze hebben mij allerlei vaardigheden meegegeven waardoor ik nu kan zeggen dat ik trots ben op wat ik bereikt heb in mijn persoonlijke groei.

Ik ben veel zekerder in de opvoeding geworden

Door Jeannique heb ik op een zeer positieve manier kennisgemaakt met een familie opstelling en veel geleerd over de kracht van de vrouwenlijn binnen mijn stamboom. Hieruit heb ik veel positieve energie gehaald. Ik denk zeer regelmatig terug, als het niet helemaal gaat zoals ik zou willen, aan wat ik ervaren en geleerd heb. Door de gesprekken en de opstelling ben ik zekerder geworden in de opvoeding van mijn 7 jarige zoon (gecombineerde ADHD) en ben ik inmiddels zelfstandig verder aan het werken om al het positieve in beweging te houden voor allereerst mijzelf en indirect plukt mijn gezin daar ook de vruchten van. Bedankt!