fbpx

Tijd voor een reset

Alle tijd & aandacht voor jou

Wat nou als je al langere tijd tegen dezelfde problemen aanloopt met jezelf,  in je relatie, op je werk of in de opvoeding? En je steeds denkt…” Het wordt vast vanzelf beter”

Uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je hulp nodig hebt, ook anderen zeggen het tegen je.

En dan begint je zoektocht pas…

Gelukkig ben je nu bij Buro PiB aangekomen!

Na jarenlange ervaring in de reguliere hulpverlening is er iets waar ik mij ongelofelijk aan heb gestoord. Iets wat in de categorie ‘ Dit is echt niet normaal’ past.

Je moet eerst naar de huisarts voor een verwijzing, dan krijg je per mail vragenlijsten toegestuurd die je retour stuurt naar de verwezen organisatie. Dan duurt het nog een poos voordat je wordt uitgenodigd voor een intake, waar je je verhaal moet doen en je problemen bespreken met iemand, die hooguit een uur de tijd voor je heeft én die je verder niet gaat helpen….? Dan wordt je geplaatst op een wachtlijst, en moet je geduldig afwachten, voordat je echt de juiste begeleiding hebt. Het is een soort van medische malle molen waar je in terecht komt, maar dan voor mensen met psychische nood. En het duurt veel te lang voordat je echt geholpen wordt.

Buro PiB biedt een sterk alternatief voor vrouwen die al hun moed en lef bij elkaar hebben verzameld om hulp in te schakelen. Zonder verwijzing en op korte termijn help ik je heel graag!

Ik neem alle tijd en ruimte die je nodig hebt om jouw verhaal te delen, je problemen op tafel te leggen, alle emoties eruit te gooien. Alles mag er zijn. Ik neem het waar en observeer het. Ik help je in het hier en nu te komen.

Tijdens een RESETdag leren we elkaar beter kennen onder het genot van een kop verse koffie of thee, ergens in het mooiste park van Arnhem, Sonsbeek. We gaan naar buiten. Eerst maar eens tot rust komen, naar binnen keren, bewust worden van je ademhaling, maar ook stilstaan bij al het moois wat de natuur ons geeft.

Als je lichaam in rustig vaarwater is, kom je bij je bewustzijnsbrein. Vanuit hier worden zaken helder, scherp en sta je open voor nieuwe perspectieven.

We gaan aan de slag met een opstelling, en je laat los wat niet van jou is.

We sluiten de dag af,  proosten op een nieuwe start, met nieuwe energie & nieuwe inzichten waar je verder mee kunt.