fbpx

Systemisch Atelier Arnhem

Het Systemisch Atelier Arnhem is in juni 2019 gestart, waarbij we worden ondersteund door Iris Pinkepank, van het Centrum voor Systemisch Werken. (www.cvsw.nl)

Samen met Anita van Tienen faciliteren we een fysieke plek, tijd, ruimte, vorm en inhoud voor het Systemisch Atelier. De intentie is om 5 keer per jaar het Atelier te openen. 


‘ Het Systemisch Atelier is een ontmoetingsplek voor mensen die met mensen werken, die met elkaar kennis en ervaring willen uitwisselen. Mensen die van en met elkaar willen leren. Ongeacht je functieomschrijving, je in loondienst werkt, vrijwilliger of zelfstandig bent, of je veel of weinig ervaring hebt, het Systemisch Atelier heet je welkom om samen met ons het systemisch werk verder te ontwikkelen. Het Systemisch Atelier biedt ruimte om met elkaar persoonlijke- en werkgerelateerde vragen te onderzoeken, bijvoorbeeld door deze vragen in een opstellingsbeeld te zetten. In het Systemisch Atelier wordt gecreëerd, gedacht, gevoeld, ontworpen, gelachen, gevoed en soms ook gebroed maar de kern is dat we met elkaar onze talenten gebruiken om in verbinding te groeien! ‘  

We gaan steeds op zoek naar een interessante invulling van de tijd. Regelmatig nodigen we daarom ook  vakmensen uit die interessante mini-workshops geven. Door de systemische bril op te zetten gaan we met andere ogen kijken.

Locatie: Arnhems Boeken Café Libertas

Adres: Brouwersplein 7, 6811 BL  Arnhem

Eten en drinken: We delen de lunch, dus neem iets mee! We maken gebruik van koffie en thee in het café tegen betaling.


Kosten: € 30 per keer, exclusief koffie en thee. 

Data 2020:  maandag 31 augustus, maandag 26 oktober

Tijd: van 10 tot 15 uur


Voor vragen over aanmelding en inhoud kan je ook contact opnemen met:

Anita van Tienen

Tel: 06-22127011

Email: almvantienen@gmail.com