fbpx

1 op 1 Begeleiding

Ik begeleid je met liefdevolle aandacht, vanuit het uitgangspunt dat blokkades voortkomen uit patronen binnen jouw familiesysteem.

Samen zorgen we ervoor dat het weer helder wordt. Je weer licht, lucht, rust en ruimte gaat ervaren; eerst in je lijf, dan in je hoofd.

De trajecten zijn face-to-face, online óf in combinatie.

Workshops

Ben je op zoek naar verdieping en verbinding? Heb je behoefte aan een bijzondere ervaring?

Het aanbod is bijzonder en divers.

Mijn workshops zijn gevuld met kennis, oefeningen om het systemisch denken aan te wakkeren, je anders leren kijken en je positieve krachten te zien en te voelen.

Door Jeannique heb ik op een zeer positieve manier kennisgemaakt met een familie opstelling en veel geleerd over de kracht van de vrouwenlijn binnen mijn stamboom. Hieruit heb ik veel positieve energie gehaald. Ik denk zeer regelmatig terug, als het niet helemaal gaat zoals ik zou willen, aan wat ik ervaren en geleerd heb. Door de gesprekken en de opstelling ben ik zekerder geworden in de opvoeding van mijn 7 jarige zoon (gecombineerde ADHD) en ben ik inmiddels zelfstandig verder aan het werken om al het positieve in beweging te houden voor allereerst mijzelf en indirect plukt mijn gezin daar ook de vruchten van. Bedankt!